sthlmskimarathon_svartvit.jpg

SAGT OM LOPPET

 

"Jag vill börja med att tacka för ett väldigt bra arrangemang i helgen! Formidabel service för oss åkare efter BSSM banan idag. Ihärdig skottning, vätskelangning, allt är proffsigt! Tack alla funktionärer!"

 

"Stort tack för ett mycket fint arrangerat lopp! Vi som åkte igår förstår att det ligger många frivilliga krafter bakom arrangemanget. Det är verkligen en stor insats ni gör för Skidstockholm! Tack!"

 

 

"Stort tack för en kanonbra anordnad tävling."

 

"Vilken utomordentligt trevlig skidtävling det var idag, och tack för alla glada tillrop utefter spåret! Jag masade mig i mål på 2.48, i alla fall under 3 timmar i det härliga vädret! Vi ses på nästa skidspektakel!"

 

"Tack så hemskt mycket för ett fantastiskt lyckat lopp i igår! Väldigt imponerad att spåren var så pass bra och förstår att ni har slitit för att loppet skulle bli av. Bra jobbat!"

 

"Är sjukt imponerad av ert fina arrangemang och ert engagemang till tävlingen! Jättekul att vara deltagare i loppet idag!!!"

 

"Vill passa på att tacka för ett ytterst trevligt lopp, fascinerande att ni lyckas skrapa ihop ett så långt och naturskönt spår under rådande förhållanden!"

 

"Jag körde Ski Marathon i helgen, tack för ett superfint arrangemang!!"

"Fantastiskt arrangerat!"

 

"Jag åkte loppet och tackar för ett trevligt lopp. Bra service av glada och trevliga funktionärer."

 

"Tack så mycket för en otroligt välorganiserad tävling igår!"

 

"Bra jobbat! Vi ses nästa år."