Logotyp svart (46 46 46).png
 
 

Vi tror på en aktiv livsstil

Vi på Bravura tror på en aktiv livsstil och att fysisk aktivitet har en positiv påverkan på människors välmående och prestation. Vi vill manifestera detta genom att engagera oss i ett av Sveriges två seedningslopp till Vasaloppet och hoppas med initiativet kunna inspirera både våra målinriktade medarbetare och omvärlden till en ännu mer aktiv livsstil.

Om oss

Bravura är ett tillväxtföretag inom rekrytering- och bemanning som tror på att skapa skillnad genom högre engagemang för våra kunder, kandidater och medarbetare. Vi drivs av målgruppsinsikter, ständig förbättring och att alltid leverera resultat.

BRAVURA.jpg

Vi stärker företag genom människor och människor genom jobb

Jobb är något fundamentalt i de flesta människors liv och företagen behöver rätt medarbetare för att utvecklas. Vår roll är att vara den värdeskapande länken däremellan. Vi finns till för att korta ledtider för vakanser och förbättra matchningen av kompetens på arbetsmarknaden. När vi är framgångsrika blir effekten att människor får jobb och företag utvecklas genom rätt kompetens. Det ser vi som karmakapitalism och det ger oss en anledning att gå till jobbet varje dag och fortsätta kämpa för att en dag vara bäst i världen på det vi gör.

Vi särskiljer oss genom ett brinnande engagemang för att skapa värde och resultat för våra intressenter. Vi tror att nyckeln till framgångsrik rekrytering handlar om att vara en engagerad och pålitlig partner som förenklar och förbättrar rekryteringsprocessen genom en djupare förståelse för både kunder och kandidaters behov.

Bravura har sedan starten 2008 vuxit till en väletablerad aktör på den svenska marknaden för rekrytering och bemanning. Idag är idag vi ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige. Vi verkar på en högt konkurrensutsatt marknad där vår främsta konkurrensfördel är att vi fullt ut drivs av insikter och förståelse för våra intressenters behov. Bravura har utsetts till Gasellföretag 6 år i rad (2013-2018).

 

 

Vill du veta mer om Bravura?

 
kund.jpg

Behöver du hjälp att hitta medarbetare?

Låt oss underlätta din vardag. Vi förstår behoven och hittar snabbt och effektivt rätt kompetens.

kandidat.jpg

Dags för nya utmaningar i karriären?

Hos oss finns massor av möjligheter. Hitta ditt drömjobb via oss!

medarbetare.jpg

Intresserad av en karriär på Bravura?

Hos oss får du möjlighet att skapa skillnad för både företag och människor.

 
 

 
 
Logotyp svart (46 46 46).png