Tack för den här skidsäsongen!

Trots det oklara snöläget i år var det många som anmälde sig till Bravura Stockholm Ski Marathon och reserverade en startplats. En hundralapp som, då loppet inte blev av, stöttar vår barn- och ungdomsverksamhet med ett 50-tal ungdomar från 8 år och uppåt. Stort tack för ert bidrag!

Inför nästa skidsäsong kommer vi att ta med erfarenheter från saknaden av snö och arbeta på dubbla bredden i en del av skidspåren. Det innebär att mer snö kan komma ner på spåret och ger också en bättre förutsättning för att köra ut konstsnö på tävlingspåret. 

Tillsammans med våra arrangörer vill vi tacka alla skidåkare för er positiva inställning trots osäkerheten kring våra olika datum och hoppas på en rejäl vinter år 2019 med ett perfekt Bravura Stockholm Ski Marathon i den härliga Lidaterrängen!

Mer information om nästa Bravura Stockholm Ski Marathon 2019 kommer till hösten.